11-11 Oeteldonk

11-11

OETELDONK

 

D’N ELFDE VAN D’N ELFDE

officiële opening

11-11 Betekenis

11-11 Is dé aftrap van het carnavals seizoen. Om precies te zijn om 11 over 11 vindt de officieel opening plaats van het leukste feest van het jaar. De Parade in Den Bosch staat dan vol met Oeteldonkers. Het volkslied wordt gezongen, de klokken van de Sint-Jan luiden.

Overigens is dit een relatief jong evenement van de Oeteldonkse Club: 11-11 Oeteldonk wordt pas sinds 2010 gevierd. Jaarlijks groeit dit evenement en komen er gemiddeld 35000 mensen naar toe.

11-11 Vieren in DEn BOSCH? Dit heb je nodig:

OETELDONK SJAAL
Oeteldonk emblemen
Oeteldonk accessoires
11-11-embleem 2023
oeteldon-embleem

ROOD/WIT/GEEL

Rood/wit/geel zijn dé kleuren van Oeteldonk. De binnenstad kleurt dan ook rood/wit/geel tijdens 11/11.
Ben je van plan 11//11 naar Den Bosch te komen? Zorg er dan in ieder geval voor dat je er uitziet als een ware Oeteldonker.

SHOP OETELDONK ARTIKELEN

11-11 Oeteldonk

Het is altijd druk deze dag. Maar waar moet je nu precies zijn? Uiteraard zorg je er voor dat je voor 11.11 uur op de Parade aanwezig bent zodat je de officiële opening kunt bijwonen. Populaire en dus drukke straten zijn: Korte Putstraat, Karrestraat, Torenstraat. Op de grote pleinen zoals De Markt en de Parade vind je altijd wel een plekje waar je wat rustiger kunt staan. Mocht je nog Oeteldonk outfit nodig hebben dan vind je deze bijvoorbeeld in de Kerkstraat, vlakbij de populaire Korte Putstraat.

– waar moet je zijn?-
Oeteldonk Kleding
Voorproefje 11-11 Oeteldonk

Sfeer foto’s Oeteldonk

Dat je 11-11 Carnaval niet mag missen is inmiddels wel duidelijk. Toch nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand filmpje op YouTube gemaakt in de Kerkstraat tijdens carnaval.

Oeteldonk Tips voor Carnaval in Den Bosch

  Knillis is onthuld op de Markt. In het schrikkeljaar vergezeld door Hendrien. Oeteldonk Tips [...]