Heb je een vraag? Wij helpen je graag!

Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Bezorgen en afhalen

Als de zending in een brievenbusdoos past €3,90. Voor de overige zendingen bedragen de verzendkosten slechts €4,95. Dit wordt automatisch berekend bij de bestelling.

Bestel je op werkdagen voor 15.00 uur dan heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Bestel je op zaterdag of op zondag dan wordt de bestelling op dinsdag geleverd. Mocht je bestelling later worden bezorgd dan ontvang je hierover natuurlijk bericht van ons.

Bestel je voor 20.00 uur? Dan kun je de bestelling al vanaf de volgende werkdag ophalen bij ons mobiel verkooppunt. Geef wel bij je bestelling aan waar en op welke dag je de bestelling komt ophalen. Meer info over ons mobiel verkooppunt vind je hier.

Ja, je kunt de status van je bestelling eenvoudig volgen. Na het versturen van de zending krijg je van ons per email een track en trace code. De laatste status is altijd online zichtbaar.
Als de track & trace status aangeeft dat je bestelling is bezorgd maar jij hebt niets ontvangen, dan is het pakket misschien bij de buren afgegeven. Als je buren ook het pakket niet hebben neem dan contact met ons op.

Binnen 7 dagen na ontvangst kun je je bestelling retourneren. Stuur ons binnen 7 dagen een email en vermeld daarin welke artikelen je wilt ruilen of retourneren. Na bevestiging kunnen de artikelen retour gestuurd worden.Voor het retourneren geldt dat het artikel onbeschadigd is en niet gebruikt en dat het in de originele verpakking zit. Retourzendingen die hier niet aan voldoen worden niet vergoed. Vermeld bij het retourneren wel altijd je ordernummer.
Retouradres: Oeteldonk Sjaal.nl, Waterlelie 4 5236 TV DEN BOSCH.
De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.